Hier zit u een overzicht van alle alle opdrachten rondom Web design.
Wilt u alleen projecten uit alle of een specifieke categorie, dan kunt u hiernaast een keuze maken.

Het zal u niet ontgaan zijn dat tegenwoordig de websites (gespitst op de particuliere markt 70% en de op zakelijke markt 40%) meer geraadpleegd worden op een mobiel of tablet. Het is daarom dat TIF uit gaat van het kleinste scherm (smartphone) voor het ontwerp en user interface, om vervolgens het ontwerp en de mogelijkheden op te schalen naarmate het scherm groter wordt. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en hoe.

Dat de spanningsboog van een bezoeker lager ligt dan jaren geleden zal u ook wel bekend zijn. Het is daarom van belang dat de bezoeker in een paar klikken de gewenste informatie vindt. Daarom heeft TIF een eigen visie ontwikkeld voor het gebruik en beleving van een website. Dit om te voorkomen dat uw klant niet de website al verlaat op de homepage.

…en vanzelfsprekend (niks nieuws!) zorgen wij er ook voor dat uw website goed gevonden wordt middels SEO en aansluit op sociale media.

Web Design

VMG Yachtbuilders – Website

VMG Yachtbuilders BV (voorheen Zeeman Jachtbouw) is specialist in scheepstimmerwerk en bouwer van een tweetal merken Zeeman Yachts en Puffin Yachts.

Vanuit ambachtelijk vakmanschap, maar met de modernste productietechnieken worden op onze scheepswerf in Enkhuizen alle nautische wensen van klanten verwezenlijkt.

Packaging Design

Klooster Paling – Website

Een familiebedrijf met een lange traditie aan vakmanschap. Al sinds 1922 rookt dit bedrijf onder andere zijn paling uitsluitend op open vuur met een mengsel van beuken- en vurenhout. Geen toevoegingen dus, alleen paling zout en rook.

Een mooi product verdient een mooie verpakking en daarom heeft TIF een kartonnen omdoos gemaakt waar het ambachtelijke en historische karakter van dit bedrijf benadrukt wordt.

Web Design

Campagne Jij gaat voor Zaad – Website

Van SeedValley, een samenwerkings- verband van Noord-Hollandse zaadbedrijven, kreeg TIF de opdracht een arbeidscampagne te bedenken die gericht is op jongeren zodat zij een beroepskeuze maken voor een carrière in deze relatief onbekende maar uitermate boeiende sector.

Middels eigen onderzoek kwam TIF tot de conclusie dat de zaadveredeling in eerste instantie een associatie heeft met witte jassen in een lab en een saai imago.

Total concept Design

’s Werelds oudste aandeel – Website

In 2010 ontdekte Ruben Schalk, geschiedenisstudent aan de Universiteit Utrecht, tijdens zijn scriptieonderzoek in het Westfries Archief te Hoorn het tot nu toe oudst bekende ‘aandeel’ ter wereld. Het stuk dateert uit 1606 en is uitgegeven door de VOC-kamer Enkhuizen.

TIF verzorgde voor dit heugelijke feit ondermeer de (video)presentatie van de onthulling in de westerkerk in Enkhuizen, de website, banners en een touchscreen applicatie in het Westfries museum.

Web Design

VOC maand in Enkhuizen – Mobiele website

De maand oktober 2016 stond in Enkhuizen in het teken van het VOC verleden van de stad.

De komst van het replica-schip ‘De Halve Maen’ en het oudste aandeel ter wereld hebben Enkhuizen geïnspireerd om een pop-up museum te openen in oktober 2016, de maand die omgedoopt is tot ‘VOC maand in Enkhuizen’. Daarnaast is er een heus VOC diner in de Westerkerk op 15 oktober.

Web Design

Floriade 2020 NHN – Website

Onlangs heeft TIF het pre-bidbook voor de Floriade 2022 Noord-Holland Noord ontworpen. Dit pre-bidbook geeft in vogelvlucht weer waarom de kop van Noord-Holland dé provincie is voor de Floriade 2022.

Naast het ontwerp van het hand gebonden bidbook heeft TIF ook de slogan; “Waar het beste van de wereld naar boven komt…” bedacht. Met deze gevleugelde woorden heeft ‘de kop’ de aftrap gemaakt mee te dingen in de race om de Floriade 2022.

Total concept Design

Thuishaaldertjes – Website

Theaterschool De Cast en Toneelgroep Drommedaris (TGD) maken samen met TIF Creative Concepts een bijzondere productie “De Thuishaaldertjes” waarin jonge en volwassen acteurs zij aan zij acteren. In deze productie gaan acteurs en geprojecteerde beelden een spannende interactie met elkaar aan.

De voorstelling wordt door Anna Hinse (TGD), Esther Lagerweij (De Cast) en Frans van Leeuwen (TIF) geschreven en vormgegeven.

Web Design

Trooost – Webshop

TROOOST biedt troost, medeleven en bemoedigende woorden in de vorm van persoonlijke kaartjes en gedichtenbundeltjes. Wil je een troostkaart sturen aan iemand die ernstig of ongeneeslijk ziek is?

Zoek je een toepasselijke tekst voor een chronisch zieke? Wil je geen wenskaart met alleen ‘sterkte’, maar warme woorden voor een dierbaar iemand die getroffen is door kanker? Of wil je naasten of nabestaanden laten weten dat je aan hem of haar denkt? Dan heeft trooost de geschikte kaarten.

Web Design

Café Bok – Website

Het Wapen van Urk, in de volksmond ook wel Café Bok, is het oudste bruin café van Enkhuizen. Het straalt naast een warme ook vooral een nautische sfeer uit, hetgeen niet zo gek is als men de geschiedenis van het pand kent. Gelegen aan het IJsselmeer in de Haringstad Enkhuizen staat jenever hier al 100 jaar centraal.

Het pand van het wapen van Urk diende vroeger als wachtlokaal voor de veerboot tussen Enkhuizen en Urk. Aan deze geschiedenis dankt het café dan ook tot op de dag van vandaag haar naam. Sinds 1986 is het café in handen van Henk Jan en Marja Bok.

Web Design

Historische Stadhuis Collectie

Enkhuizen heeft een omvangrijke historische collectie, bestaande uit ongeveer 6.000 voorwerpen. Gedurende 86 jaar is deze collectie getoond aan het publiek. Qua thematiek bestaat er een nauwe relatie tussen een groot deel van de collectie en de stad Enkhuizen.

De collectie bevat voorwerpen uit de elite- alsook uit de volkscultuur. Het zijn voorwerpen van bijzondere visuele waarde, maar ook alledaagse voorwerpen.

Web Design

De Toekomst Zeildagtochten

Voor De Toekomst Zeildagtochten ontwierp en bouwde TIF de website die ter promotie dient voor zeildagtochten en zeil arrangementen op het IJsselmeer.

De Toekomst Zeildagtochten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een onvergetelijke zeiltocht voor 10 tot 200 personen. Voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, vergaderen, presentatie, trainingen en relaties.

Web Design

Prommenz website

Voor Prommenz ontwierp en ontwikkelde TIF een website die zich primair richt op de werkvelden van het bedrijf. Zo heeft ieder werkveld haar eigen gedeelte binnen de website waar nieuws en projecten ontsloten kunnen worden.

Prommenz is een adviesbureau in de ruimtelijke omgeving dat Noord-West Nederland als primair werkgebied heeft, maar gaat de uitdaging elders in het land niet uit de weg.

Web Design

De Drom Centrum voor cultuur – Website

TIF heeft de website van de Cultureel Centrum de Drommedaris gesponsord en gerestyled. De nieuwe site draait op ons Content.tif CMS en focust op het belangrijkste element van de Drommedaris, namelijk het verkondigen van recente agendapunten / evenementen.

De Drommedaris in Enkhuizen biedt een ruim cultureel programma in de vorm van muziekavonden, toneel- en cabaretvoorstellingen, kindertheater en diverse festivals.

Web Design

Kroniek van Enkhuizen website

Onderdeel van het project Kroniek van Enkhuizen is een interactieve website, waarbij bewoners en geïnteresseerden mee kunnen schrijven aan de geschiedenis van Enkhuizen.

Deze website bestaat uit een  redactionele gedeelte en een interactieve gedeelte
waarbij geïnteresseerden meeschrijven aan de geschiedenis van Enkhuizen. Men kan artikelen plaatsen onder bepaalde onderwerp en voorzien van foto’s. Het is tevens mogelijk direct commentaar te plaatsen onder
artikelen van andere gebruikers.

Web Design

Geisha Products website

Begin maart 2009 werd door Playhouse Bodycare het nieuwe verpakkingsconcept Geisha Erotic Body Care geïntroduceerd dat door TIF is ontwikkeld.

Ter ondersteuning van de promotie van deze nieuwe verpakkingslijn heeft TIF tevens een interactieve website en een boek ontwikkeld.

De productenlijn bestaat uit een twaalftal producten variërend van massage-olie tot body lotion in verschillende geuren.

Web Design

MEC De Witte Schuur website

Voor Stichting Milieu Educatief Centrum De Witte Schuur heeft TIF een gesponsorde website ontwikkeld.

Het doel was het ontwerpen en ontwikkelen van een vrolijke informatieve website die zich richt op ouders en kinderen.

Stichting Milieu Educatief Centrum De Witte Schuur is een organisatie voor omgevingseducatie met een sociaal maatschappelijke functie binnen de regio West-Friesland.