Hier zit u een overzicht van alle alle opdrachten rondom Motion design.
Wilt u alleen projecten uit alle of een specifieke categorie, dan kunt u hiernaast een keuze maken.

Uw doelgroep wordt met de dag visueler en nemen minder de tijd handleidingen e.d. door te lezen. Video, infographic en animatie zijn steeds belangrijkere vormen binnen de communicatie naar de doelgroep. TIF creëert videoproducties, infographics en (3D) animaties die helder en effectief aansluiten bij deze trend.

Motion Design

Timelapse opbouw decor ‘De Thuishaaldertjes’

Theaterschool De Cast en Toneelgroep Drommedaris (TGD) maken samen met TIF Creative Concepts een bijzondere productie “De Thuishaaldertjes” waarin jonge en volwassen acteurs zij aan zij acteren. In deze productie gaan acteurs en geprojecteerde beelden een spannende interactie met elkaar aan. De voorstelling werd door Anna Hinse (TGD), Esther Lagerweij (De Cast) en Frans van Leeuwen (TIF) geschreven
TIF droeg zorg voor de totale productie, vormgeving en concept.

Motion Design

Thuishaaldertjes trailer

Theaterschool De Cast en Toneelgroep Drommedaris (TGD) maken samen met TIF Creative Concepts een bijzondere productie “De Thuishaaldertjes” waarin jonge en volwassen acteurs zij aan zij acteren. In deze productie gaan acteurs en geprojecteerde beelden een spannende interactie met elkaar aan. De voorstelling werd door Anna Hinse (TGD), Esther Lagerweij (De Cast) en Frans van Leeuwen (TIF) geschreven en vormgegeven.

 

Motion Design

Smakelijk Eten: Eten en drinken in de Gouden Eeuw

Wie de tentoonstelling ‘Smakelijk Eten’ in het Westfries Museum in Hoorn bezocht, stapte bij binnenkomst een eigentijds en zeer smaakvol ingericht restaurant binnen, waar intrigerende voedselstillevens de muren sieren.

In restaurant ‘De Verstandighe Kock’ stond geen voedsel op de menukaart, maar informatie over eten en drinken in de Gouden Eeuw. De menukaart was een computerscherm waar iedere bezoeker kan kiezen uit verschillende informatiegerechten.

Motion Design

Campagne Jij gaat voor Zaad – Animaties

Van SeedValley, een samenwerkings- verband van Noord-Hollandse zaadbedrijven, kreeg TIF de opdracht een arbeidscampagne te bedenken die gericht is op jongeren zodat zij een beroepskeuze maken voor een carrière in deze relatief onbekende maar uitermate boeiende sector.

Middels eigen onderzoek kwam TIF tot de conclusie dat de zaadveredeling in eerste instantie een associatie heeft met witte jassen in een lab en een saai imago.

Total concept Design

’s Werelds oudste aandeel – Animatie

In 2010 ontdekte Ruben Schalk, geschiedenisstudent aan de Universiteit Utrecht, tijdens zijn scriptieonderzoek in het Westfries Archief te Hoorn het tot nu toe oudst bekende ‘aandeel’ ter wereld. Het stuk dateert uit 1606 en is uitgegeven door de VOC-kamer Enkhuizen.

TIF verzorgde voor dit heugelijke feit ondermeer de (video)presentatie van de onthulling in de westerkerk in Enkhuizen, de website, banners en een touchscreen applicatie in het Westfries museum.