Hier zit u een overzicht van alle alle opdrachten rondom Interior & Object design.
Wilt u alleen projecten uit alle of een specifieke categorie, dan kunt u hiernaast een keuze maken.

Het lijkt branchevreemd maar het maken van een concept en het ontwerpen van beurs- en winkelinrichtingen en decors is een van mooiste uitdagingen binnen TIF.
Gebruik makend van eigenwijze materialen en vormen gecombineerd met een brok techniek vanuit de bestaande disciplines binnen TIF dragen bij dat uw organisatie
een echte ‘eye-catcher’ wordt. Dat kan in vele vormen zoals op een beurs, een theaterproductie of presenteren in de openbare ruimte.

Motion Design

Timelapse opbouw decor ‘De Thuishaaldertjes’

Theaterschool De Cast en Toneelgroep Drommedaris (TGD) maken samen met TIF Creative Concepts een bijzondere productie “De Thuishaaldertjes” waarin jonge en volwassen acteurs zij aan zij acteren. In deze productie gaan acteurs en geprojecteerde beelden een spannende interactie met elkaar aan. De voorstelling werd door Anna Hinse (TGD), Esther Lagerweij (De Cast) en Frans van Leeuwen (TIF) geschreven
TIF droeg zorg voor de totale productie, vormgeving en concept.

Corporate Design

Herberg de Compagnie – Interieur

Voor Herberg de Compagnie in Enkhuizen verzorgde TIF de volledige vormgeving. In het logo is een lakzegel en een fluitschip gebruikt welke verwijzen naar het VOC verleden van Enkhuizen. Samen met een Speciaalbierglas vormt dit de C van de Compagnie die als kwaliteits-stempel op de diverse uitingen van de Herberg gebruikt kan worden.

Interior & Object design

Thuishaaldertjes – Decor

Theaterschool De Cast en Toneelgroep Drommedaris (TGD) maken samen met TIF Creative Concepts een bijzondere productie “De Thuishaaldertjes” waarin jonge en volwassen acteurs zij aan zij acteren. In deze productie gaan acteurs en geprojecteerde beelden een spannende interactie met elkaar aan.

De voorstelling werd door Anna Hinse (TGD), Esther Lagerweij (De Cast) en Frans van Leeuwen (TIF) geschreven en vormgegeven.

Interior & Object design

Klooster Paling – Vrachtwagen

Een familiebedrijf met een lange traditie aan vakmanschap. Al sinds 1922 rookt dit bedrijf onder andere zijn paling uitsluitend op open vuur met een mengsel van beuken- en vurenhout. Geen toevoegingen dus, alleen paling zout en rook.

Een mooi product verdient een mooie verpakking en daarom heeft TIF een kartonnen omdoos gemaakt waar het ambachtelijke en historische karakter van dit bedrijf benadrukt wordt. Tevens nam TIF de vormgeving van de vrachtwagen onder handen.

City Design

Kroniek van Enkhuizen – Billboards

De Kroniek van Enkhuizen is een project dat is opgezet door TIF in samenwerking met de historische vereniging Oud Enkhuizen.

Het project omvat een historische krant, interactieve website waar inwoners van Enkhuizen hun eigen verhalen kunnen publiceren en een wandelroute met informatieve zuilen die verspreid staan over de hele stad. Voor deze zuilen en de krant is historisch beeldmateriaal bewerkt en ingekleurd.

Interior & Object design

Syngenta FloriPro Services – Beurs

Op de internationale vakbeurs IPM (Internationale Pflanzenmesse) in Essen (Duitsland) op 26 t/m 29 januari 2010 presenteerde Syngenta flowers haar nieuwe bedrijf FloriPro Services™.

TIF verzorgde hiervoor de vormgeving in de vorm van o.a. een logo, banners en diverse uitingen in print.