Hier zit u een overzicht van alle alle opdrachten rondom Corporate design.
Wilt u alleen projecten uit alle of een specifieke categorie, dan kunt u hiernaast een keuze maken.

Een goede identiteit is niet alleen een huisstijl.
Met onze expertise helpen we uw bedrijf of organisatie de juiste uitstraling en positionering te geven. TIF heeft die kennis en kunde om uw bedrijf van een sterke, eigentijdse en duurzame identiteit te voorzien.

We presteren graag uw bedrijf.

Graphic Design

De Drom Centrum voor cultuur – Flyer

TIF heeft de website van de Cultureel Centrum de Drommedaris gesponsord en gerestyled. De nieuwe site draait op ons Content.tif CMS en focust op het belangrijkste element van de Drommedaris, namelijk het verkondigen van recente agendapunten / evenementen.

De Drommedaris in Enkhuizen biedt een ruim cultureel programma in de vorm van muziekavonden, toneel- en cabaretvoorstellingen, kindertheater en diverse festivals.

Corporate Design

Café Bok – Huisstijl

Het Wapen van Urk, in de volksmond ook wel Café Bok, is het oudste bruin café van Enkhuizen. Het straalt naast een warme ook vooral een nautische sfeer uit, hetgeen niet zo gek is als men de geschiedenis van het pand kent. Gelegen aan het IJsselmeer in de Haringstad Enkhuizen staat jenever hier al 100 jaar centraal.

Het pand van het wapen van Urk diende vroeger als wachtlokaal voor de veerboot tussen Enkhuizen en Urk. Aan deze geschiedenis dankt het café dan ook tot op de dag van vandaag haar naam. Sinds 1986 is het café in handen van Henk Jan en Marja Bok.

Corporate Design

VMG Yachtbuilders – Huisstijl

VMG Yachtbuilders BV (voorheen Zeeman Jachtbouw) is specialist in scheepstimmerwerk en bouwer van een tweetal merken Zeeman Yachts en Puffin Yachts.

Vanuit ambachtelijk vakmanschap, maar met de modernste productietechnieken worden op onze scheepswerf in Enkhuizen alle nautische wensen van klanten verwezenlijkt.

Corporate Design

De Mastenbar – Huisstijl

Voor De Mastenbar redesignde TIF de huisstijl en implementeerde deze in reclamemateriaal, menukaarten en website.

De Mastenbar is een café-restaurant gelegen aan de Compagnieshaven, de druk­ste pas­san­ten­haven van Enkhuizen. Vanuit het restau­rant maar ook vanaf het ter­ras, kijkt u uit over de druk­ste vaar­route van het IJs­selmeer: het Krab­bers­gat.

Corporate Design

Herberg de Compagnie – Huisstijl

Voor Herberg de Compagnie in Enkhuizen verzorgde TIF de volledige vormgeving. In het logo is een lakzegel en een fluitschip gebruikt welke verwijzen naar het VOC verleden van Enkhuizen.

Naast het gezellige eetcafe heeft Herberg de Compagnie ook een hotel en een brouwerij. Voor de (zelf gebrouwen) speciaalbieren zijn ook een serie etiketten ontworpen door TIF.

Corporate Design

Syngenta FloriPro Services – Huisstijl

Voor Syngenta FloriPro Services™ is een handboek onwikkeld met daarin de design guidelines voor de huisstijl van FloriPro Services™.

In dit handboek staat is bedoelt om consistentie toe te passen in alle media uitingen van FloriPro Services™ en hierdoor de herkenbaarheid van het merk te waarborgen.

Interior & Object design

Syngenta FloriPro Services – Beurs

Op de internationale vakbeurs IPM (Internationale Pflanzenmesse) in Essen (Duitsland) op 26 t/m 29 januari 2010 presenteerde Syngenta flowers haar nieuwe bedrijf FloriPro Services™.

TIF verzorgde hiervoor de vormgeving in de vorm van o.a. een logo, banners en diverse uitingen in print.

Corporate Design

USP Vastgoed – Huisstijl

Voor USP Vastgoed ontwikkelde TIF de huistijl. De nieuwe huisstijl moest passen bij de huidige activiteiten van USP en recht doen aan de kernwaarden die bij USP horen.

Het menselijke aspect stond daarbij voorop. Daarnaast was het voor ons van belang dat de herkenbaarheid van het oude beeldmerk werd gewaarborgd.